DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2016 - 2017

2017

30.9. Hop sem - hop tam - Sezemice
Závěr sezóny vyšel na Sezemice kde se nám také moc líbí. Orin byl třetí ve zkoušce A3 a Jim čtvrtý v A1 opravdu už se mu začíná trochu dařit,snad to přes zimu nezapomene.

24.9. Ježkovi voči - Jihlava
Druhé "pracovní" závody v Jihlavě. Jim doběhl všechny tři běhy což je pro mě super výsledek, dokonce se mu daří i slalom,není to bez chyby,ale snaží se,jednou se to určitě povede na 100%.

26.8. O Jaroměřický preclík - Jaroměř
Naše oblíbená Jaroměř opět nezklamala. Bezva závody,na bezva místě a bezva agiliťákama. Trixi poprvé vyběhla na celý parkur na opravdových závodech. Užila si to po svém a běžela s radostí,jen aby jí to zůstalo.

19.8. Šiškobraní -Třešť
Poslední závody v Třešti a tím i vyhlášení výsledků soutěže  "Šampióm Třeště"  do které se započítávaly výsledky všech závodů které klub v tomto roce pořádal. Po různých umístění v jednotlivých bězích a poté i součtech byla Kessi vyhlášena šampionem pro kategorii medium a Orin byl třetí.

9.7. Letní dvojzkoušky - Ratenice

kPoprvé jsme vyrazili do Ratenic. Mají tak super místo na parkur a dobře se tam běhá,Jimík dokonce doběhl jednu zkoušku na 3.místě.

24.6. zTřeštěnec - Třešť
Po čtrnácti dnech opět na domácím kolbišti. Tentokrát už se tolik nedařio,ale Kessinčino 2.místo v agility a Orískovo 1.místo ve zkoušce není k zahození.

 
 
  
 

10. - 11.6. Fitmin K.A.T. cup - Třešť
Dvoudení závody na domácí půdě byly super úspěšné. Jim nedoběhl pouze jeden běh což je pro něj rekord. Stupně vítězů si užívali Orísek s Kessinkou.

     

20.5. Jihlavský dvojskok - Jihlava
Jihlaváci mají nové závody - dvojzkoušky. Když už pomáhám s vypracováním výsledků tak jsme si i zaběhali. Jimík obě A1 doběhl,Kessi A2 2x první a Ori A3 první a druhý.

13.5. Clibra speciál - Třebíč
V Třebíči jsme doběhli z každým psem jen jeden běh. Orin A3 1.místo,Kessi jumping 3.místo a Jimi A 5.místo. Nějak se nás ty diskvalifikace drží,ale psům to radost nekazí a to je hlavní.

6.5. Ondřejovské agilitění - Ondřejov
Našli jsme nové neofka kde mohli běhat i papillonky. V raní mlze jsme ty naše mrňousy tak tak viděli,ale naštěstí se vyjasnilo a závody byly fajn,zvlášť pro Kessínku na 1.místě v jumpingu.

 

17.4. Velikonoční beránek - Třebíč
Velikonoce a Třebíč patří neodmyslitelně k sobě. Kessinka doběhla druhá v A2 a čtvrtá v agility,moji dva kluci vesele diskošili.

22.4. Moravskobudějovická rozcvička - Moravské Budějovice
První letošní neofka se nám vydařily. Šeltičky obhájili první místo s soutěži družstev a nejmenší člen smečky Cheetah byla první v součtech pro kategorii Xsmall.

 
 

  

4.2. Zimní pohár 4.ročník - Všetice 4.kolo
Sezónu 2017 jsme zahájili jumpingama v koňské hale. Chlupáči si to užívali po svém a my jme jim to kazili kde s dalo. 

2016

3.12. Zimní pohár 4.ročník - Všetice 2.kolo
Další kolo jumpingového speciálu kde můžou běhat i naše malé papillonky v kategorii Xsmall. Doběhlé běhy i disky jsme měli v rovnováze,vítězům jsme koukali na paty a Cheetah s Gerou zářily závodním nadšením.

20.11. Agility Collie a Sheltie Cup
Naše první účast na speciálu šeltií. Závody kde běhá jedna šeltička za druhou jsou bomba i když naše výkony nijak nezasáhly do boje o stupně vítězů.

1.10. Hop sem - hop tam - Sezemice
Druhá návštěva Sezemic byla skvělá. Počasí tak akorát,Slávka se vytáhla úžasnýmy parkury a na bedně se tetelila Kessi - 3.místo MA2,Orin - 2.místo MA3,3.místo agility.

    

24.9. Ježkovi voči - Jihlava
Jihlavské závody se vydařily nejen počasím ale i pohodou. Oríska jsem chytře diskla ve všech bězích. Na stupně vítězů se nedostali ani Kessi s Jimíkem,tak snad někdy příště.

10.9. Kácovský "Tuplák" 2 - Kácov
I když bylo velké vedro běhala Kessinka jako o život a stejně jako Jimi vyhrála zkoušku.

   ​

27.8. O Jaroměřický preclík - Jaroměř
Dlouhá cesta na závody,vyplatí se už jsme tady.
Na trávě se činíme,jako čerti běžíme.
​Cíl se rychle blíží,rozhodčí nic nepřehlíží.
Na bednu se všichni derou,papilony nepřeperou.

  

20.8. Šiškobraní -Třešť
Závěrečné závody do soutěže o Mistra Vysočiny. Orísek vyhrál zkoušku,jumping a součty v agility a Mistrovi byl třetí. Jimík se probojoval na 4.místo v SA1.

              

16.7. Letní závody - Praha
Pet center pořádá v průběhhu roku spoustu závodů a na jedny jsme vyrazili i my. Závodit mohli jen XS a tak lištičky museli zůstat doa a hlídat pevnost. Běloušům se dařilo 3x 1.místo a 4x 2 a 3 místo.

19.7. Jumplegrácky - Tišnov
Závody plné pohody a dobré nálady. Zkusili jsme si i paralerní běh. I když se hodnotily výkonostní kategorie bez rozlišení velikosti psů tak se náš Jimík hrdě řadil na stupních vítězů hned vedle týmu large.

 

18.6. zTřeštěnec - Třešť
Oficiální závody s vyhlášenou kategorií XS. Užili jsme si hru,kde se museli zapojit i psovodi,i stupně vítězů. Především si zaběhali naši malí čertíci a "vo tom to je".

               

4. - 5.6. Fitmin K.A.T. cup - Třešť
Dvoudenní maraton byl vyčerpávající a při sobotním vyhlašování vítězů pršelo. Je to taková místní tradice,alespoň na jedněch závodech dostanou šťastní výherci přírodní spršku zcela zdarma.

       

28.5. Letní Robinsonáda - Brno
Trošku netradiční oficiální závody nás zmohly přiliš slunečním počasím. Běželi se tři běhy - agility a 2x jumping. Orísek se kvalifikoval i do finále atak si zaběhl ještě jedno agility,ale nějak jsem se tam zamotala a bylo z toho DIS.

7.5. Clibra speciál - Třebíč
Pro Jimíka další oficiální závody a tentokrát doběhl všechny tři běhy,,kéž by nás takových závodů v budoucnu čekalo víc.

   

23.4. Moravskobudějovická rozcvička - Moravské Budějovice
První letošní závody kam jsme vyrazili v plném počtu a přibrali jsme i naše štěňátko aby si zvykalo na správný psí šrumec. Ve hře - tuneliádě ukořistila naše dvě rodinná družstva první místa v kategorii small a medium a stupně vítězů jsme téměř neopustili. Tuneliádu si zaběhl i Narísek a za svůj osobitý způsob běhu dostal diplom (první a nejspíš i poslední za agility).

        

10.4. Kutnohorský groš - Kutná Hora
​Naše první závody v Kutné Hoře byly spíš ve znamení DISkotéky,ale běhalo se skvěle,cvičák prostorný a Orísek udělal ve své první zkoušce A3 jen jednu chybku (netrefili jsme slalom).

28.3. Velikonoční beránek - Třebíč
Sezóna tradičně začíná beránkem. Kessi byla trochu marodná a tak běhali jen Jimi a Orin. Jimi doběhl dva běhy. V agility byl sice až 20,ale startovalo 34 psů a to je pro nás super umístění. Ori se druhým místem rozloučil s kateorií A2 a teď začneme zkoušet štěstí v A3.

7.2. Zimní pohár 3.ročník - Všetice 4.kolo
Jimi opět jeden běh doběhl. Felíška byla v posledním jumpingu třetí a Cheetah se jí držela v patách na 4.místě. 

2.1. Zimní pohár 3.ročník - Všetice 3.kolo
Nový rok sotva začal a my už závodíme. Přesto,že se každý z našich chlupáču v některém běhu diskne tak si závody užíváme. Běhat můžou i holky v kategorii XS a to je skvělý. Jimík dokonce doběhl jeden běh - hurá.